6am-logo

TERMENII ȘI CONDIȚIILE PROGRAMULUI – MEMBRU VIP

1. Introducere
Bun venit la programul de loialitate – Membru VIP al 6AM Revenue SRL, cu sediul înregistrat la Piatra Neamț, str. Rozelor, nr. 5, jud. Neamț. Devenind Membru VIP sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile de participare la Programul Membru VIP.
Pentru înscrierea ca membru VIP trebuie îndeplinită o singură condiție: 6 achiziții de minim 600 lei în 6 zile diferite.
Calitatea de membru VIP vă va oferi o experiență personalizată a brandului 6AM, cu următoarele beneficii:
– Discount de 20% la orice produs în orice perioadă, în toate magazinele 6AM  (discounturile
nu se cumulează cu promoțiile existente)
– Garanție extinsă de la 30 la 90 de zile 
– Prioritate și gratuitate la ajustări
– Afli primul de noutăți sau reduceri masive 
– Cafea, ceai sau apă de fiecare dată, gratuit!

2. Programul Membru VIP:
Poate deveni membru VIP orice persoană fizică, care are un cont de e-mail valabil și care are cel puțin vârsta de 18 ani împliniți la data înscrierii. Angajații companiei nu sunt eligibili pentru calitatea de membru VIP.
Calitatea de membru VIP nu poate fi utilizată pentru revânzarea produselor achiziționate sau pentru realizarea de profit în orice mod.
Prin completarea formularului de înscriere la Programul de loialitate – Membru VIP, declarați că aveți vârsta de 18 ani împliniți la data înscrierii în program și că sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. În formular trebuie să completați toate câmpurile marcate ca obligatorii: nume, prenume, e-mail, adresa și data nașterii.
Este responsabilitatea dumneavoastră să vă mențineți actualizate adresa de e-mail și datele de contact.
După completarea formularului de înscriere, se vor face verificările de rigoare și vă vom trimite cardul virtual pe e-mail.
Calitatea de membru VIP are durată nedeterminată.
Cardul VIP este personal și nu poate fi transferat către o altă persoană, indiferent dacă aceasta este membru VIP sau nu. Discountul nu va fi acordat în lipsa prezentării cardului.
Discountul de 20% se aplică la toate articolele achiziționate din oricare dintre magazinele 6AM, dar care nu fac obiectul altor promoții.
În cazul în care membrul VIP returnează un produs, va fi rambursată doar suma plătită pentru articol, nu și suma aferentă discountului. Valoare discountului aferent produselor returnate nu este redistribuită la articolele nereturnate.
Discountul VIP nu poate fi utilizat pentru achiziționarea de carduri cadou 6AM și nici nu poate fi aplicat la achizițiile anterioare.
6AM Revenue SRL își rezervă dreptul de a efectua modificări minore Programului de loialitate – Membru VIP fără notificare prealabilă. Orice astfel de modificări se vor reflecta în Termenii și Condițiile 6AM, motiv pentru care vă rugăm să vă asigurați că rămâneți la curent cu Termenii și Condițiile de pe site-ul 6AM (https://6amceremony.ro/).

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE PENTRU MEMBRII VIP
De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume/cod client/data nașterii/oraș de domiciliu/adresă de e-mail/număr de telefon, pentru a vă oferi toate acces la beneficiile și recompensele menționate în Termenii și Condițiile programului Membru VIP.
Vom folosi numai datele cu caracter personal obținute direct de la dumneavoastră atunci când v-ați înscris pentru calitatea de membru VIP.

Cum vă folosim datele cu caracter personal?
Prelucrarea datelor cu caracter personal se va efectua doar în vederea îndeplinirii unor operațiuni și scopuri legitime legate de desfășurarea activităților de marketing direct și publicitate specifice derulării programului Membru VIP: informări cu privire la promoții, concursuri, evenimente viitoare, oferte aniversare și recomandări. bUtilizăm comunicarea prin e-mail, telefon și/sau prin serviciile de mesagerie disponibile pe rețelele sociale pentru a vă contacta.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Cu excepția celor menționate în mod explicit aici, nu transmitem, nu vindem către terți și nu facem schimb de date cu caracter personal cu terți.

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal până la încetarea calității de membru VIP.
Aveți dreptul să solicitați oricând încetarea calității de membru VIP. Solicitarea trebuie trimisă pe adresa de e-mail contact@6amlook.ro.
Dacă alegeți să faceți acest lucru, calitatea de membru VIP va înceta să existe și datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.